Services


Wij hanteren gepersonaliseerde pakketten, met gepersonaliseerde services.
Neem contact met ons op voor meer informatie:


Marketing 

Facebook advertentie productie en management

Een hyperspecialisatie in facebook marketing en advertentie productie maakt ons de ideale plek om uw marketing met een gerust hart uit handen te geven. Onze sublieme foto- en videograven produceren voor u in combinatie met onze regisseurs dé best mogelijke representatie van uw bedrijf in een video. Dit in combinatie met onze ervaren marketeers, die elke dag de click per ad en views bij houden garanderen  een ROI (return of investment) in de vorm van een verschrikkelijk groot, maar op de juiste doelgroepen gefocust bereik. 

Prijs in overlegVideo

Promo/Product-Video

Een korte (30 seconden +-) video die ingaat op 1 enkele product of service. Het doel van deze video is dit product of deze service onweerstaanbaar te maken voor de kijkers. 

€599,- | excl. btw

Event-Video

Onze videografie specialisten komen naar uw event en blijven daar gedurende één dag om de mooiste/belangrijkste momenten op te nemen. Deze worden dan geleverd in een prachtig geëdite video van grofweg 1-2 minuten.

€799,- | excl. btw, excl. materiaalkosten

Longformat-Video

Een longformat-Video is een video die langer duurt dan 2 minuten. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor vlogs of interviews. Bij deze service zit een gepersonaliseerd filmplan altijd inbegrepen.

Prijs in overlegFoto's

Foto-Shoot

Een Fotoshoot van 60 minuten op een locatie naar uw wens. Wij produceren voor 6 volledig bewerkte foto's die gegarandeerd naar wens zullen zijn. Dit kan van uw bedrijfs-team zijn, maar ook van uw bedrijf zelf.

€249,- | excl. btw

Product-Shoot

Een product of combideal naar keuze wordt uitgelicht in een Fotoshoot die ideaal is voor marketing/representatie. Deze foto's komen geëdit en in pakketten worden deze samenhangend met andere diensten geleverd.

€149,- | excl. btw

Still-Frame Edits

Alleen mogelijk mits er al een video ter beschikking staat. Uit de video worden 5 van de mooiste en representatiefste beelden geëdit en bewerkt naar uw wens. Combideal met video-service mogelijk.

€75,- | excl. btw Grafisch ontwerp

Flyer ontwerp

Een flyer ontwerpen voor uw komende festival/event kan uiteraard bij een van onze grafische ontwerpers. Deze kan in combinatie met video/foto services geïntegreerd worden tot een marketing campagne.

€200,-| excl. btw

Visitekaart ontwerp

Visitekaartjes zijn vaak het eerste contact van een klant met de inhoud van uw bedrijf. Laat deze eerste impressie gelijk de beste zijn; laat ons een ontwerp voor u maken.

€150,- | excl. btw

Product ontwerp

Bent u van plan een huismerk te lanceren? Heeft u al eigenproducten die een mooi design kunnen gebruiken? Wij kunnen u helpen bij het ontwerpen van uw eigen producten.

€75,- p. uur | excl. btwExtra-services

Voice-over/VFX(visual effects)

Een voice-over door onze getalenteerde voice-actor kan extra herkenbaarheid en karakter aan uw video geven. Ook visual effects helpen uw video onvergetelijk te maken, omdat deze uw video onderscheiden van de andere. Deze opties zijn als toevoeging te nemen op een video service.

Prijs in overleg

Sociale-media management

Onze marketing experts kunnen uw marketing in eigen handen nemen. Dit is uitermate handig, omdat dan de volledige communicatie van welke marketing nodig is en de productie van de media daarvan, volledig via ons kan gaan! Dit kan betekenen volledig in handen nemen, of simpel advies leveren.

Prijs in overleg

Gepersonaliseerd filmplan

Wilt u graag heel betrokken zijn bij het creatieve proces? Dan is een gepersonaliseerd draaiplan voor u! Onze videograaf neemt u mee in het hele proces, zodat het uiteindelijke filmplan alvorens het filmen naar uw wens is. Hierbij kunt u uw verstand van uw producten of diensten extra laten shinen in de uiteindelijke video.

Prijs in overleg

Muziek licentie 

Wij maken in al onze diensten gebruik van ongelicenseerde muziek. Dit betekent dat het gebruik van deze muziek gratis is. Het nadeel hiervan is dat het vaak niet-unieke muziekjes zijn, die niet herkenbaar zijn voor de kijker. Wilt u heel graag een bepaald liedje voor uw video? Dan kunnen wij voor u de licentie regelen om deze te gebruiken.

Prijs in overleg